Coșul de cumpărături este gol

Cum comand

 Cum comand online

Adaugati produse in cosul de cumparaturi folosind butonul "Adauga in cos". La fiecare apasare cantitatea de produse din cos se va actualiza.

Puteti vizualiza cosul de cumparaturi folosind link-ul din dreapta sus. Aici aveti posibilitatea sa modificati cantitatile sau sa renuntati la anumite produse. 

Cum adaug imagini pentru printare

eKodak.ro va pune la dispozitie un serviciu profesional de printare a imaginilor. Accesati sectiunea "Print imagini" din meniul principal si urmati ce-i 3 pasi:

  1. PASUL 1: Selectati dimensiunea si tipul hartiei folosite precum si ce incadrare doriti apoi introduceti numarul de exemplare din fiecare imagine (la pasul 2 veti putea alege numarul de exemplare pentru fiecare imagine in parte). Pe coloana din dreapta este afisata grila de preturi in functie de numarul de exemplare comandate.
  2. PASUL 2: Folositi butonul "Adauga imagini" pentru a selecta una sau mai multe fotografii din calculatorul dumneavoastra. Odata selectate procesul de upload va incepe. Puteti adauga oricand imagini suplimentare. Dupa ce procesul de upload s-a finalizat imaginile vor fi afisate pe aceeasi pagina.
  3. PASUL 3: Adaugati albumul in cosul de cumparaturi. Puteti oricand sa modificati optiunile albumului sau sa stergeti / adaugati imagini accesandu-l din cosul de cumparaturi.

Finalizare comenzii

Dupa ce ati adaugat produsele dorite in cosul de cumparaturi finalizati comanda folosind butonul verde din partea de jos a paginii. 

Veti fi redirectionat spre pagina de autenficiare (daca nu sunteti deja autentificat). Daca sunteti client nou puteti sa creati un nou cont folosind legatura din dreapta butonului de autenficare. 

Odata autentificat completati datele de facturare, modalitatea de livrare si modalitatea de plata apoi apasati "Sumar comanda". Pe aceasta pagina aveti posibilitatea sa revedeti toate detaliile comenzii. Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul "Lanseaza comanda".

 
ascunde
Telefon: 021.629.01.45
(retea fixa Romtelecom)
Email: contact@ekodak.ro

Program de lucru:
Luni-Vineri: 0900-1900
Sambata : 0900-1500
Duminica : Inchis