Coșul de cumpărături este gol

Termeni si conditii

Art.1 Declaratie SC S.M.M. Parteners 2000 SRL

Sectiunea “Termeni si conditii” a fost introdusa pentru a aduce claritate toatala si pentru a fi in conformitate cu legea in vigoare, avand in vedere binele comun. Va asiguram de transparenta totala - atat in aceasta sectiune cat si pe restul website-ul www.ekodak.ro nu veti gasi scris cu font minuscul avand ca scop inducerea in eroare, asteriscuri, sau limbaj ambiguu.

Art.2 Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Compania care administreaza site-ul http://www.Ekodak.ro, denumit mai jos Ekodak, este, SC S.M.M. Parteners 2000, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1729/2000 si avand Codul Unic de Inregistrare: 12721213. Telefon: 021.629.01.45 ; e-mail: nelukodak@yahoo.com. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC S.M.M. Parteners 2000 isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

SC S.M.M. Parteners 2000 SRL si-a deschis site-ul www.Ekodak.ro pentru a-si informa si oferii serviciile tuturor clientilor interesati pe tot teritoriul Romaniei. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos (“Conditii generale”) precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, il parcurgeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu, SC S.M.M. Parteners 2000 SRL.

Art.3 Securitatea datelor personale

Noțiunea de „date cu caracter personal”, astfel cum este definită prin Regulamentului (UE) nr. 679/27-apr-2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind protecția datelor) înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Generarea și utilizarea unui cont pe site-ul nostru implică prelucrarea, de către S.M.M. PARTENERS 2000 SRL, a datelor dumneavoastră cu caracter personal. Protejarea siguranței și securității datelor personale este importantă pentru noi și dorim să vă asigurăm de faptul că datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate în scopuri legitime, doar în baza consimțământului dumneavoastră, cu respectarea principiilor impuse de Regulamentului (UE) nr. 679/27-apr-2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind protecția datelor), ale Legii nr. 190/2018 adoptată de Parlamentul României și de practicile comerciale etice.

Datele cu caracter personal prelucrate sunt numele, prenumele, adresa de livrare și adresa de facturare(dacă aceasta este diferită de cea de livrare), adresa de e-mail, codul numeric personal, numărul de telefon și date privind cardul bancar, după caz. Datele cu caracter personal menționate vor fi prelucrate atât pentru menținerea informațiilor de contact, pentru plasarea unei comenzi online, pentru solicitarea unei opinii cu scopul îmbunătățirii serviciilor oferite, iar în cazul abonării la newsletter, vor fi prelucrate și în scop de marketing și pentru primirea newsletter-ului. Datele cu caracter personal vor fi stocate și utilizate pe durata pe care vă veți menține contul pe site-ul http://www.ekodak.ro/. Nu există un proces decizional automatizat de prelucrare a datelor cu caracter personal, incluzând crearea de profiluri.

Datele cu caracter personal prelucrate pentru abonarea la newsletter sunt numele, prenumele și adresa de e-mail.

Prin confirmarea abonării la newsletter, vă dați acordul pentru ca S.M.M. PARTENERS 2000 SRL să vă poată transmite informații importante pentru dumneavoastră privind produsele, serviciile și promoțiile furnizate prin intermediul site-ului http://www.ekodak.ro/.   

Dacă, în orice moment, doriți să vă dezabonați, puteți face aceasta prin accesarea contului dumneavoastră sau, în cazul în care ați optat pentru ștergerea contului, prin transmiterea unui e-mail la adresa nelukodak@yahoo.com.

Dacă veți utiliza contul pentru achiziția de bunuri/servicii de la S.M.M. PARTENERS 2000 SRL, vă aducem la cunoștință că vor fi prelucrate și datele cu caracter personal necesare facturării. Aceste date cu caracter personal vor fi transferate către societatea Confort Audit SRL, serviciul de contabilitate fiind externalizat. În cazul în care optați pentru livrarea și/sau plata produselor prin curier, datele dvs. cu caracter personal vor fi transferate către societatea FAN Courier în vederea efectuării expediției și efectuării plății prin ramburs. În cazul în care optați pentru a efectua plata online cu cardul bancar, vă informăm asupra faptului că datele dumneavoastră se vor transfera către S.C. Netopia S.R.L. și către subcontractorii acesteia prin intermediul site-ului www.mobilpay.ro. Toate tranzacțiile se vor efectua pe site-ul www.mobilpay.ro, S.M.M. PARTENERS 2000 SRL nu stochează informațiile cardului dumneavoastră bancar.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ:

În calitate de persoană fizică vizată, aveți dreptul de a solicita operatorului următoarele:

-          accesul la datele dumneavoastră;

-          rectificarea datelor dumneavoastră;

-          ștergerea datelor dumneavoastră;

-          restricționarea prelucrării;

-          dreptul de a vă opune oricând prelucrării datelor dumneavoastră;

-          dreptul la portabilitatea datelor;

-          dreptul de a retrage consimțământul, fără a fi afectată legalitatea prelucrării până la momentul retragerii acestuia.

 

Aceste drepturi pot fi exercitate de către dumneavoastră prin formularea unei Notificări/cereri scrise la adresa de email nelukodak@yahoo.com, sau la adresa Str. Burdujeni, nr. 18, bl. N15, sc. D, et. 1, ap. 51, sector 3, București.

La sediul S.M.M. PARTENERS 2000 SRL se prelucrează, pe lângă datele de mai sus, și date privind supravegherea video pentru asigurarea securității bunurilor și persoanelor.

Mai multe detalii privind politica de protecție a datelor cu caracter personal, puteți afla aici.

Art.4 Preturi

Preturile sunt exprimate in Lei si includ TVA, iar pretul afisat este per bucata/produs iar livrarea se face prin curier sau prin ridicarea comenzii de la minilaborator dupa efectuarea platii.

Art.5 Livrarea bunurilor si serviciilor la distanta

Comenzile acceptate de SC S.M.M. Parteners 2000 SRL si care vor fi onorate sunt comenzile trimise online prin formularul de comanda, si care contin urmatoarele: numele, adresa, nr. telefon, plata totala a comenzii si adresa email.

SC S.M.M. Parteners 2000 SRL trebuie sa onoreze comenzile primite prin intermediul acestui site conform conventiei in prealabil intre client si SC S.M.M. Parteners 2000 SRL. SC S.M.M. Parteners 2000 SRL, in cazul in care nu poate executa comanda/livrarea din cauza ca produsul sau serviciul nu este momentan disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate in termen de 1-3 zile lucratoare, iar sumele pe care consumatorul le-a varsat ca plata in avans trebuie rambursate in termen de maximum 3 zile lucratoare.

SC S.M.M. Parteners 2000 SRL poate livra consumatorului un produs sau serviciu de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate numai cu acordul scris ( mail ) al acestuia din urma.

SC S.M.M. Parteners 2000 nu va livra produse sau servicii fara o comanda si plata prealabila din partea consumatorului.

Art.6 Conditii si modalitati pentru retur sau renuntarea la produsele comandate

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate puteti sa le returnati in urmatoarele conditii:

- trimiteti o notificare prin e-mail la adresa nelukodak@yahoo.com prezentand motivul nemultumirii.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati ,cu un motiv in termen de 5 zile lucratoare de la primirea produsului.

- vom raspunde oricarei reclamatii in termen de 2-3 zile lucratoare si vom cauta o solutionare stabilita de comun acord.

- acceptam la retur doar produse in ambalajul original si in perfecta stare de prezentare (fara a fi indoite, rupte, sparte, etc).

NU acceptam retur produse executate dupa specificatiile clientului, produse distinct personalizate.

- taxele pentru transportul coletului prin curierat spre punctul de lucru al SC S.M.M. Parteners 2000 va fi suportat de catre client. SC S.M.M. Parteners 2000 are obligatia ca in termen de 3 zile lucratoare de la primirea produselor retur sa va ramburseze contravaloarea acestora printr-o metoda de plata agreeata de ambele parti - in general prin transferul contravalorii produselor in contul bancar al persoanei fizice/juridice care este "cumparator" in factura fiscala.

Art.7 Informatii despre produse si servicii

Cu toate ca avem in vedere prezentarea cat mai precisa a produselor si servicilor noaste, aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii SC S.M.M. Parteners 2000 distribuite in Romania.

SC S.M.M. Parteners 2000 isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai,cele referitoare la modelele expuse la vanzare si serviciile prezentate, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului.

SC S.M.M. Parteners 2000 este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la preturi, la disponibilitatea produselor prezentate precum si la aparitia unor noi produse.

Art.8 Limitarea responsabilitatii

Informatiile asupra modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ. Cu toate ca avem o politica stricta de verificare a informatiilor furnizate, erori sau omisiuni pot interveni.

Art.9 Actualizarea conditiilor generale

SC S.M.M. Parteners 2000 isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si la Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

Va multumim.

 
ascunde
Telefon: 021.629.01.45
(retea fixa Romtelecom)
Email: contact@ekodak.ro

Program de lucru:
Luni-Vineri: 0900-1900
Sambata : 0900-1500
Duminica : Inchis